Bun venit la ARGUS OPTIK S.R.L.!

Bine ați venit la ARGUS OPTIK S.R.L., o sursă de încredere pentru soluții optice de înaltă calitate în România. Înființată în noiembrie 2005, suntem o subsidiară a ARGUS INDIVIDUELL OPTIC GMBH din Germania, aducând în piața din România un portofoliu inovator și diversificat de produse și servicii optică.

Suntem mândri să vă oferim o gamă exclusivă de produse, create special pentru nevoile dvs. Produsele noastre întrunesc standarde înalte de calitate, fiind disponibile la prețuri competitive datorită comenzilor centralizate la nivel de grup și relațiilor solide cu furnizorii noștri, care ne permit să obținem volume mari și cele mai bune prețuri pentru dvs.

Echipa noastră de tehnicieni este angajată într-un proces continuu de perfecționare profesională, participând la traininguri și cursuri în străinătate. Astfel, vă garantăm servicii de cea mai înaltă calitate, oferite în cel mai scurt timp posibil.

Ne dorim să construim relații puternice cu cabinetele medicale din România, oferindu-le soluții optice de top și asistență specializată. În același timp, vedem această oportunitate ca pe un mod de a contribui la continuarea ascensiunii pe care compania ARGUS a înregistrat-o în Europa în ultimii ani.

Încrederea dvs. în serviciile noastre este esențială pentru noi. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune produse, servicii și suport în domeniul optică. Vă invităm să explorați gama noastră variată și să experimentați calitatea și profesionalismul ARGUS OPTIK S.R.L.

ARGUS

Inovație pentru dezvoltare.
Excelență în servicii

2005
DIN CE AN ACTIVAM
2000
CLIENTI MULTUMITI
25
PARTENERI
2
LOCATII
21
ECHIPA
750
PRODUSE