ARGUSOPTIK

Despre Noi

ARGUS OPTIK S.R.L. este subsidiara ARGUS INDIVIDUELL OPTIC GMBH din Germania şi a fost înfiinţată în România în noiembrie 2005. Apărută în România ca un răspuns la cererea pieţei, firma vine cu un portofoliu nou pe piaţă în ceea ce priveşte produsele şi punerea lor în funcţiune, precum şi o diversitate ce acoperă toată gama de produse.

Avem o gama de produse realizate special pentru compania ARGUS, produse ce se ridică la standarde înalte, dar cu preţuri competitive. 
Comenzile sunt centralizate la nivel de grup astfel rezultând volume mari.
Catitătile mari pe care le comandăm la funizorii noștri ne permit să oferim cele mai bune prețuri.

Tehnicienii noştri sunt într-un continuu proces de perfecţionare profesională prin traininguri efectuate în străinătate ceea ce vă oferă garanţia serviciilor de cea mai bună calitate şi oferite în cel mai scurt timp.

Urmărim prin aceste demersuri creşterea gradului de apropiere faţă de cabinetele medicale din Romania şi în acelaşi timp o oportunitate de păstrare a ascensiunii pe care compania ARGUS a realizat-o în ultimii ani în Europa.

ARGUS OPTIK Romania is a member of the ARGUS GMBH group, which operates directly or through subsidiaries in Germany, Switzerland, Austria, Hungary, Romania, Bulgaria and Serbia.

Argus Romania is a company which has extended the portfolio within the group by building its own ophthalmological equipment and accessories division. This has been possible with the creation of a distinct medical advisor and sales department.

A list of brands we resell in Europe: Indo, Huvitz, Oculus, Reichert, Takagi, Nidek, Frastema, Inami, CSO, Heine, Schweizer, GFC, Sonoswiss, Pricon, etc.